Joulupuuhia ja noituutta

Kirjoitettu 11.12.2010 kirjoittanut Karhuntassu

Kyllä. Tämä pakana viettää joulua. En kylläkään sen uskonnollisessa merkityksessä vaan perinteenä ja hyvänä tekosyynä syödä hyvin ja antaa lahjoja ihmisille.

Tänään oli vuorossa lahjojen paketointia. Tulipa taas todistettua että se on selälle äärettömän tuskallista. Pari tuntia vierähti natturoidessa paketteja enkä päässyt vielä edes puoleen väliin lahjakasaa!
Suurin osa lahjoista on itsetehtyjä – inhoan turhaa kaupallista krääsää ja väkerrän mieluummin itse jotain. Onneksi minua on siunattu kohtalaisilla käsityötaidoilla niin patalaput ja pöytäliinat näyttävät kutakuinkin siltä miltä pitääkin…

Ruokapöydässä päästiin taas perheen kanssa keskustelemaan noituudesta kun perheen nuorin ei oikein tunnu aina muistavan että noituus on muutakin kuin hyvää sapattiruokaa.
Kyllähän se varmaan iän myötä helpottuu hänelläkin mutta 20 vuoden kokemuksella varustettua noitaa välillä tuo tyttären sählääminen asioiden kanssa harmittaa ja turhauttaa.

Mutta tulipa puhuttua noituudesta suu vaahdossa tunnin ajan. Homma on siis tasapainossa, joulupuuhia ja noituutta oikeassa suhteessa!

Viesti kirjoitettiin kategoriaan Normal day ja merkittiin tageilla , , , , , , , , . Lisää kirjamerkkeihisi kiinteä linkki.