Mitä

This page is in English too, please scroll down.

Mitä Karhuntassu tekee tai osaa tehdä?

Voi pojat… vaikka mitä! Ja välillä sitten taas tuntuu ettei yhtään mitään…

Osaan valokuvata ja piirtää sekä maalata (muutakin kuin aitoja ja seiniä!). Osaan ajaa autoa, niin pientä kuin suurtakin (kuorma-auton kuljettaja kun olen yhdeltä ammatiltani). Osaan tehdä (liian) hyvää ruokaa ja leipoa. Osaan hermostua pienistä asioista ja suuttua nollasta sataan puolessa sekunnissa.

Teen kaikenlaisia graafisia juttuja, niin työkseni kuin harrastuksenakin. Valokuvailen säännöllisen epäsäännöllisesti. Siivoilen liian harvoin ja saan työpöytäni näyttämään kaatopaikalta kahdessa tunnissa kun syvennyn töihin.

Luen paljon. Kirjoja. Ihan oikeita kirjoja. Viimeksi olen lukenut True Blood -tv-sarjan takana olevaa Sookie Stackhouse -sarjaa. Sitä ennen luin muutamia mitäänsanomattomia kirjoja ja sitä ennen Twilight -sarjan kirjat. Ne löytyvät omasta kirjahyllystäni. Samoin kuin tähän mennessä ilmestyneet Twilight -elokuvatkin, DVD:nä. Ihan ostettuina. En kannata waretusta.

Osaan olla ”suuren yleisön” mielestä varmasti täysin kusipäinen ylläpitäjä (terveisiä vaan kaikille jotka minut tuntee Varjojenkirja.comin kautta) ja naapuritkin varmasti laittavat minut mustaan pieneen kirjaansa heti Osama Bin-Ladenin jälkeen.

Mitäs muuta vielä voisin kertoa itsestäni, Karhuntassusta?

No ainakin sen että ylläpidän myös Uniluoto.com -nimistä sivustoa joka keskittyy horoskooppeihin ja astrologiaan. Ikuisuusprojekti. Olen perfektionisti eikä mikään ole ikinä valmista koska aina on jotain parannettavaa…

Olen reviiritietoinen . Siedän vain niitä ihmisiä joista oikeasti pidän. Ne joista en pidä, huomaavat sen hyvin nopeasti. Olen vaikea, temperamenttinen ja sitkeä. Työhullu sohvaperuna .

Rakastan perhettäni ; miestäni , lastani , äitiäni , veljeäni ja hänen lapsiaan sekä siskoni lapsia . Siskoani en rakasta – ainakaan tällä hetkellä. Hän on päässyt minun mustaan pieneen kirjaani, Osama Bin-Ladenin yläpuolelle. Isäni on kuollut mutta rakastan hän silti hyvin syvästi.

Rakastan lasagnea. Ja pizzaa. Ja syksyä. Ja tietenkin myrskyjä. Tämän hetkistä työtäni. Äitiyttä (vaikka siinä on huonotkin puolensa…). Vaimona olo on ihanaa.

Mutta ehei, älkää erehtykö luulemaan että olen pehmo, vaikka pidänkin ja jopa rakastan tiettyjä asioita elämässä.

Inhoan loskaa. Ja naapureita kaikkia tasapuolisesti. Ja kurakelejä. Ja liukkaita kelejä. Ja huonosti toimivia vetoketjuja.

in English:

This pages header is simply ”WHAT”

What can Karhuntassu do?
Oh boy, what can’t she do?!
I can do very many things, and then some days I feel like I can’t do anything…

But well, I can draw, paint, drive a car, cook and bake. And get pissed off in a blink of an eye.
I read a lot. Latest book I read was a book from Sookie Stackhouse series (you know, True Blood book). Before that I read few other books that I can’t remember and before those books I read the Twilight series. I have those also on DVD. I Love Twilight!

Most of the people who know me from the internet, know me as BOFH from varjojenkirja.com. Most of my neighbours know me as in asshole too – ’cause I don’t like idiots who party all night and keep me awake!

I love my family, and I will protect them no matter what. I have a bad temper. I love lasagna. And pizza. And autumn. And storms.

But don’t make that mistake that you’d think that I’m a softy, no way! I hate slush. And mud. And neighbours. And slippery roads. And zippers that doesn’t work.